Al meer dan 30 teams!

Het is halverwege februari en dankzij een (laatste?) speldenprik van koning winter hebben we weer een bijna voetballoos weekend achter de rug. Dus geen warming-up in de snijdende kou, je vermannen na een keihard schot op je koude bovenbeen en je opwarmen aan de welkome bak thee in de rust. Nee, waarschijnlijk zat 75% van amateur-voetballend Nederland lekker warm met een biertje aan de bar of op de bank voor Fox Sports.

Hoewel, die gehele 75% waarschijnlijk dan ook geen moeite zal hebben gehad met de afgelasting kan een groot gedeelte niet wachten tot de 4e editie van het Rein Pieter Reinsma Toernooi. Al meer dan 30 teams hebben laten weten van de partij te zijn in het weekend van 3 & 4 juni. Sportpark de Kampen zal dan weer overspoelt worden met enthousiaste voetballers en voetbalsters die de degens zullen kruisen om aan het einde van de rit met een beker naar huis te kunnen gaan.

We zijn als organisatie natuurlijk hartstikkene blij met deze 30+ aanmeldingen maar er kunnen natuurlijk altijd nog wat meer enthousiaste en strijdvaardige zeventallen bij. Dus speel je in een superteam, ken je een topteam, ben je coach van een legendarisch team twijfel dan niet langer en meld je aan voor de 2017 editie van het 7×7 Rein Pieter Reinsma Toernooi. Dit mag je namelijk niet missen!

Wil je je aanmelden of ontvang je liever toch eerst wat extra informatie? Stuur dan een mail naar: info@reinpietertoernooi.nl